Smsen en bellen
Blijf op de hoogte en volg Cynthia
16 September 2007 | Verenigde Staten, Anchorage
Smsjes kunnen gewoon naar mij verstuurd worden, eerst dacht ik dat t mij ook geld ging kosten maar dat is niet zo :).
Als ik jullie bel kost het mij 99ct per gesprek +0.50ct per minuut, best duur!
Als ik gebeld word kost t 99ct per gesprek ongeacht de duur vam het gesprek.
Werd net van het internet gedonderd, alsof ze me door hadden, maar toen deed ik weer zoeken, en t werd gevonden.
Ben nog wel beetje jetleg-achtig. Bah.
Er zat een papiertje in mn koffer: Transportation Security Administration
Notice of Baggage Inspection.
Nou dat kon ik merken ook zeg!
Godsamme, mn hele koffer lag zo wat over hoop.. Fijn!
Magali, ik heb echt heerlijk gebadderd, en die douche hier is ook niet verkeerd!
Meneer Sepers, vind het erg leuk om een berichtje van u te lezen! Vind het heel erg spannend, maar ben ook heel benieuwd naar alles!
Mam, Pap, Karin, jullie hebben nu smsje, had ik verstuurd via internet, because my battery is low! Ik hou jullie op de hoogte! :)
Lj, heb ook aan jou gedacht, en ik duim nu alvast voor morgen goed, want als ik t morgen doe ben ik te laat ;)
16 September 2007 - 16:19
Magali:
dat ze het niet even netjes kunnen terug leggen! schandalig!!! grrrr -
16 September 2007 - 21:14
Mama:
Dus ze hebben in je koffer lopen rommelen! Jammer dat je er geen slot op had; mogen ze dat wel zonder dat je er bij ben?! De groetjes van oma en opa en heel veel succes van ze.
En ook de groetjes van Maeve en Kingland!!!
Ik ga nu slapen en sms even als het kan als je op het schip gearriveerd ben!
kus
mama -
17 September 2007 - 09:13
Linda-Jane:
Ohja das kut als ze in je koffer rommelen. Deden ze bij ons ook in LA, en toen kregen ze em niet meer dicht wilde ze er dingen uitgooien :S En toen ik naar z-a was was mn hele koffer kwijt haha :P
Vond het echt cool dat ik je gister even sprak :)
xxx Liefs, lj -
17 September 2007 - 09:56
Lisette:
Heey ..!!
Mooi dat het tot nu toe goed gaat, ik ben ook erg benieuwd naar de foto's die je hebt gemaakt.
Doe rustig aan heh !! Ik blijf je volgen ;)
Kus van Lisette xXx -
18 September 2007 - 17:29
Mayo:
heey man
fijn dat je goed bent aangekomen!... lekker irritant dan dat kind in het vliegtuig, heb je het niet een rot schop gegeven ?:P of zo'n dodelijke blik?
nou zo te horen heb je een relexte kamer dus slapen komt nu wel goed denk?...
ik hoop dat je nog wat aan je tas heb. veel plezier en w8 met smart op je volgende berichtje
kus mayo -
19 September 2007 - 08:56
Sjoerd:
Heey meid k heb me toets gehaald nu alleen wiskunde nog en k mag weg :D
jij bent al weg zie ik!!!
veel plezier daar en zie je snel weer Groetjes Sjoerd -
19 September 2007 - 17:07
Ton En Ine Spoel:
Ha Cynthia
Van Frits en Karin hebben we jouw weblog-adres gekregen.Leuk dat we je zo een beetje kunnen volgen.
Je bent aan een heel avontuur begonnen en gaat een groot deel van de wereld zien.
Geniet er van, we wensen je veel geluk en plezier, ook namens Jolanda, Jasper en Steven. We gaan je volgen!
Ton en Ine. -
20 September 2007 - 13:12
Henk En Carla:
Hoi Cynthia, geweldig!!! zou zo met je mee willen varen. Hoop dat alles een beetje goed geregeld is daar. Waar vaar je nu naartoe? Is het een beetje leuke bemanning? Zijn er voor jou ook bekenden bij. Nou meid je zal nog wel een jetleg hebben.
Groetjes en knuffels.
Carla -
20 September 2007 - 20:53
Ronald EnTante Tilly:
Wat gaaf Cynthia dat je op zo'n boot vaart.Wie had dat gedacht hartstikke goed hoor.Heb je leuke collega's?Je zult je best wel vermaken denk ik.
Liefs Ron en Tante Tilly. -
21 September 2007 - 15:54
Hanneke:
Nou Cynt ik heb geprobeerd te mailen maar 1 letter verkeerd dus ging het niet door en doe ik het nu zo. Al een beetje ingeburgerd op het schip? En al leuke dingen meegemaakt. Je moeder en ik zijn gisteravond naar het AZstadion geweest om naar het dameselftal te kijken. Viel tegen omdat het een stuk saaier is dan mannen. Er zit geen kracht achter de ballen, die hebben ze dan ook niet. Hier gaat alles zijn gangetje naar slecht herfstweer krijgen we een redelijk nazomer weekend. Stephan gaat maandag weer aan boord van de Ambassadeur, nou meis ik laat het hier bij nog veel plezier en werk ze, dikke kussen van Hanneke. -
22 September 2007 - 17:36
Paps En Karin:
net op verjaardagsfeestje nbij manon geweest was erg gezellig, je moeder had ook een emailadres laat maasr horen en we zijn benieuwd naar foto's en de rest van je belevenissen xxx -
22 September 2007 - 19:58
Ome Hans,:
hallo cynthia, hier de hartelijke groeten van ons, het is leuk je te achtervolgen zo , ik hoop dat ik het goed doe op de computer daar ik er geen ster mee ben , veel succes en geniet ervan!!
mvrgr.Hans,Marga Lisa en Bart.