I-95 part 2 plus een whole lot more to share!
Blijf op de hoogte en volg Cynthia
29 September 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Misschien, heel misschien is het wel te regelen, maar dat merk ik dan overmorgen, we komen maandag ochtend om 9uur aan ofzo, en dan moet ik direct zodra de gangway staat mee met de agent van Hawaii (Agent betekend niet agent zoals in nl maar het is zeg maar de agent op zn engels :p), dat moet ik dus met hem mee, Eric heet ie, en dan gaat hij iets proberen ofzo, maar ik snap er geen drol van. Niemand niet trouwens..
Ben al druk bezig met mn verslag Mooring and Unmooring, heb t bijna af, heb alle technische gegevens enzo, en hierna ga ik aan een safety verslag werken of beladen, die beladen schijnt super kut te zijn, dus ik denk dat ik daar mee begin..
Is het al weer bijna oktober, wel maf he!
Jullie daar op 52 graden zit ik hier op 33 ofzo! Whaa, soo far far away.
Ohja, als iemand mij wil mailen, wat makkeijker is, moet dat eventjes naar het schip, dat mail adres is: SADM-Nav@hollandamericaline ofzo haha, ik weet t geneens meer, lekkurrr dom..
HILDE of Paps/Karin, willen jullie het email adres hier neer zetten?
Want als iedereen daar heen mailt, vind ik wel gezellig, en dan kost t me niks ;)
Want dan mail ik met het adres van het schip, je bent een hollander of je bent t niet he? Cheapppppp
Hahaha, heb een nickname gekregen, die engelsen en amerikanen kunnen niet zeggen Cynthia Everduin, dus zei zeggen Everdone, en toen heeft Wayne de nieuwe 2e officer er Cynthia Neverdone van gemaakt, en hij zegt nu steeds, Cynthia, are you gonna be Everdone.. hahaha, het klinkt vast vet dom enzo, maar tis echt grappig..
Gisteren, wilde ik het USB stickie van Craig lenen, dat is de andere 2e off. en hij is ook engels, dus ik vroeg aan m, Craig, can i borrow youre stick? Toen keek ie me aan, zegt ie, Pardon me?, en toen had ik het ook door (haha), dus ik zeg oh fuck, uhh..
Zegt Craig, oh my god, are you just saying that you want my stick and fuck?! (;)) wij lachen natuurlijk, had Wayne het ook gehoord, zegt hij, Oh, you can borrow mines as well, mine has got a super turbo, thats way faster bla bla, hahaha echt te grappig!!
Ohja, dat wilde ik nog vertellen, hoogstwaarschijnlijk kom ik wel terug vooor het einde van het jaar, omdat het beter uit komt met de planning ofzo.. We'll see..
En... moet ik ook nog even vertellen, we hebben net een Firetraining/drill gedaan.
Loes, Daphne en ik waren de victims, dus wij moesten in de Bosun's store, (de bootmans kamer) en die was echt totaal overladen met die vieze rook van de kroegen enzo, blegh!, we hadden we maskers op enzo, maar je voelde t wel op je longen slaan zeg. Dus wij daarin, werden we op bepaalde plekjes gedumpt, en toen moesten wij wachten tot we ge-resque-d (ofzo) werden..
Ik zat op een stoel, en ik hoorde al die BA, breathing apparatus gevallen, van het ademenen, maar ik zag ze nog niet, op een gegeven moment wel natuurlijk, dus toen moest ik net doen alsof ik niet meer kon lopen, in het begin liep ik wel een klein stukje mee, maar daarna zei ik dat ik niet meer kon, dus ik liggen op de grond, moesten ze me dr uitsjouwen, maar dat ging gewoon echt niet, dus toen ging ik maar zelf weer een beetje strompelen haha!!
Loes en ik zijn wel gered, en Daphne die is deadmeat :p!!
De dagen gaan wel snel hier, soms denk ik, getver, is het pas woensdag, maar het is nu al weer zaterdag!
Het is natuurlikj zo maf omdat je nooit een day off bent.
De Chief heeft trouwens voordat we meer info hadden gekregen over de I-95 issue, verteld, dat als ik er niet af kan tm oct 9th, dat ik er dan af mag in Western Samoa, New Zealand and Australia!
Dus dan krijg ik 3 volle dagen haha, dat is echt veel :D
Maar.. Ik heb nu toch wel weer positieve hoop, al moet ik natuurlijk er nu niet meteen al weer vanuit gaan dat t goed komt, want, tsjah, you never know, with those freaky americans!
Oke, nou ik ga dit nu maar online zetten, want anders word t veel te lang en leest niemand t:p
(Ik denk dat t al veel te lang is trouwens haha!!)
30 September 2007 - 09:38
MAMA:
Nou schat, dat is me het verhaal weer wel. Fantastisch allemaal. Hoop dat het lukt met die I-95. Dus als het mee zit ben je in december voor 3 weken thuis? Ik lees wel dat je veel plezier en lol hebt met iedereen. Wat ik nog wel wil weten of je alleen een hut hebt of deel je hem met een ander meisje?
Het is hier nu zondag en het regent al twee dagen lang. Dus hier mis je niets!
Ik heb gisteren nog een tijdje met Aniel, je weet wel de kapitein van het schip van Gilbert, gepraat. Je moet de groeten van hem hebben.
Ik merk wel dat je veel Engels praat daar, want in je verslagen komen steeds meer engelse woorden voor. Leuk voor oma en opa, ha ha.
Groetjes en kussen!
30 September 2007 - 13:45
Paps En Karin:
hee cyntje, wij zijn wel blij als je voor de kerst weer thuis bent hoor, je hebt het in ieder geval naar je zin, het straalt er gewoon vanaf in de verhalen je hebt je gelukkig over de 1-95 gezet. wel gaaf dat je dan in new zealand van boord mag, want dat is toch een van je favorieten....goh je gaat je derde week al in wat gaat het snel he...hier ook hoor. veel brassas en hou je haaks xxxx