Dit is zo leuk, dat ik geen titel verzinnen kan :p - Reisverslag uit Burnie, Australië van Cynthia Everduin - WaarBenJij.nu Dit is zo leuk, dat ik geen titel verzinnen kan :p - Reisverslag uit Burnie, Australië van Cynthia Everduin - WaarBenJij.nu

Dit is zo leuk, dat ik geen titel verzinnen kan :p

Door: Cynthia

Blijf op de hoogte en volg Cynthia

16 Januari 2008 | Australië, Burnie

Halloo!!

Nou we benne weer in Burnie, Tasmania, en het is hier weer hardstikke gezellig..Dit is gewoon even een razendsnelle update, om te vertellen, dat het goed gaat met mn verslagen! Bijna van de machine kamer nu 4 verslagen af, en dan moet iki er nog 2 (elec verslag en een special item verslag, wat over het overhalenv an een motor gaat, als dat ooit er nog eens van komt)
Grooootteee gebeurtenissen bij de HAL, misschien mag ik dit niet echt plaatsen als wow kijk de HAL nou, maar ik moet het toch even kwijt. In de eerste 2 weken van het nieuwe jaar, zijn er 15 engineers weg gegaan bij de HAL. De HAL wil dit nu op lossen, of de werk druk bij ons (bij ons is er 1 iemand weg, en nu varen we onder de sterkte) door ons een lekker diner te geven, of meer shore excursions, dat heeft natuurlijk helemala geen zin, want we moeten nu allemaal harder werken.. Dussssssss, gaat lekker bij de HAL, ze denken erg hard na daar in dat hoofdkantoor in Seattle, ahummmm
Ik heb nu aan boord iets lekkers gevonden; First Love..
Een smoothie met versie kiwies en aarebeien ( heh oma& opa!) en verse jus de orange, en zootje ijsblokjes, doe dit in den blender, mix het voor ........ seconden (dat is HET geheim!!) en smullen maar!! :D
Ik ga er zo nog even eentje halen voor 1.5 euro hahaha, duss dat kan ik wel betalen met mijn loon van 0,42 cent per UUR!
Ik word hier ooit nog eens rijk..

• 16 Januari 2008 - 07:19

Mama:

Nou, dat gaat lekker bij de Hal dan, als iedereen weg loopt! Ben blij dat ik op dat schip geen cruise heb! Ha Ha.
    Lekker schat dat je zo ver met je verslag ben.
    Hele leuke foto's weer schat!
    Zit net aan mijn eerste bakkie koffie op het Horizon. Het is hier net 8 uur geweest, dus ik ga weer aan de bak!
    Veel werkplezier nog hé.
    Knuffel

• 16 Januari 2008 - 08:47

Maarten:

Als ik ooit nog eens geld problemen heb weet ik waar ik moet aankloppen!!jij word slapend rijk,heb ik toch een verkeerd beroep gekozen.Ik zal aan je denken met awakenings in eindhoven in de oude philips fabriek,dat is weer eens wat anders dan de westergasfabriek.Top dat je verslagen zo goed gaan,nog een paar maanen dan heb je weer nederlandsgrond onder je voeten,spreken we gauw af om bij te kletsten?

grtz maarten,xx.

• 16 Januari 2008 - 19:49

Paps & Karin:

Goh wat een verhaal over de hal zeg, maar jij hebt het nu tenminste naar je zin en zo de foto's te zien boemel je er lustig op los....haha gelukkig vergeet je je verslagen niet toppie hoor meissie, geniet van het zonnetje want is is het echt prutweer dikke kus xxxx

• 26 Januari 2008 - 13:20

Galedd:

Hee zuster...
    Hoe staat het leven nu?
    Met G gaat alles ok (Y).
    Ik gaan drekkies ffies naar de kapper want dat is weer hard nodig.
    Wat heb je een bolle kop gekregen hahaha...
    Dat komt cker door al die osso bucco :P.
    En al die toetjes haha.
    Nou bij mammie krijg je weer gewoon het oude vertrouwde hoor whahaha..
    Ik heb ook een brommer want die scooter was nix.
    Ook een zwarte maar hij gaat wel langzamer dan die van jou denk ik.
    Nou ik ga je engelse verslag wel ffies lezen want ik ben toch redelijk goed in mijn engels.
    En ohja Federer verloren he van Djokovic in de halve finales van de Aussie open.
    En Nadal is er ook al uit. Morgen (Zondag 27 januari) is de finale.
    Jo-Wilfried Tsonga - Novak Djokovic.
    Nou ik ga kapperen anders is het de moeite niet meer.
    Tot sinasssssss!!!

XxxxxxxxX Wesleis