Naar huis..
Door: Cynthia
Blijf op de hoogte en volg Cynthia
08 December 2007 | Australië, Brisbane
Ik heb nieuws vanuit Rotterdam.
Het komt er op neer dat ik de machine kamer hier nog af maake, en daarna ga ik naar een andere rederij het dek gedeelte lopen..
Het duurt nog een tijdje voor dat ik naar huis toe kom..
23 april wordt het.
Ja ja, nog 4,5 maandjes, en dan ben ik weer thuus!
Opa en Oma, ik ben blij wat van jullie te horen!! :)
Ik ga nou snel onder de douche want het is hier 35 graden, hardstikke warm dus. Ik vermaak me prima, werk keihard, zo'n 10 uur per dag.
Spreek jullie laterrrrr!!
XX Cynthia
08 December 2007 - 10:31
Mama:
Jee Cynt, dit is toch niet te geloven, dan ben je in totaal 7 maanden weg! Maar je hebt wel je zin gekregen en oud op nieuw kun je dus inderdaad in Australie vieren, wat je grote wens is!
Maar voor ons dus niet zo leuk hé!!
Nu nog een andere rederij vinden voor je dekgedeelte wijffie! Maar dat zal je ook wel lukken, dit is je ook gelukt. Je bent en blijft een zondagskind!
Nou lieverd, ik mis je wel hoor, maar ik ben blij dat je het naar je zin hebt; dat is toch het belangrijkste voor een moeder!
Dikke kus -
08 December 2007 - 10:49
Rens De Feij:
Zal de heerlijke wijn alvast klaar leggen om dat te vieren! Maar tot die tijd nog wel je best doen daar eh!
groetjes,
Rens de Feij -
09 December 2007 - 10:33
Pap & Karin:
hallo lieverd,
gelukkig heb je het weer naar je zin klagertje, maar nu zie je weer de zonzijde van de stage. het zal wel ff duren voor je weer op nederlandse bodem bent maar nu heb je het helemaal voor elkaar kerst in australie, wij dachten dat je kerstavond in oudorp zou vieren, alles is weer anders. we hebben wes en manon op schiphol afgezet zij zijn naar fuerteventura voor een korte vakantie, nou juf veel liefs kop op en niet teveel icecream want anders gaat het echt fout met je broeken hahaha we houden vasn je en mailen latersss.....xxxx -
09 December 2007 - 12:51
Ruben:
Vier je dan Kerst 'down under'? Dus je kunt nu je gehele stage afmaken? Leuke foto's. Mocht je naast de kapitein staan :)?
Nog veel plezier, en tot 2008 -
09 December 2007 - 15:58
Alice:
jeetje joh.. das echt nog lang dus.. bleerrr...!! ik denk je bent wel rond de kerst hierzo... but change of plans i guess :P
have fun in australie met kerst en oud en nieuw!!
toejj! -
11 December 2007 - 18:52
Mayo:
heey malle meid! wel cool dat je nog mag blijven!!! dat wou je graag!! wel jammer dat je er niet met kerst EN MIJN VERJAARDAG bent. maar ben blij voor je dat je mag doen wat je graag wou :). met mij gaat alles best en met glenn ook een stuk beter. begin je wel te missen zo ondertussen, maar deze paar maanden gingen snel en voordat ik het weet ben je weer thuis hoop ik... nou meissie tot je volgende verhaal
tjuuuus kus mayo en ook van glennie -
11 December 2007 - 22:50
Erik: