Tauranga
Door: Cynthia
Blijf op de hoogte en volg Cynthia
31 Januari 2008 | Nieuw Zeeland, Tauranga
Is het zomer.
In Nieuw Zeeland.
REGENT T!
Ik snap het niet meer..
Dat ik t voor t eerst zag dacht ik huh?
Wat is dat??
Ben ik natuurlijk niet meer gewent, die natte druppels!
30 Januari 2008 - 23:42
Alice:
hehehe
jaa!!! het kan niet altijd schijnen :P
xx -
31 Januari 2008 - 10:46
Mama:
Nou schat, dan weet je ook gelijk weer wat wij hier al weeeeeeken meemaken!!
En nou gaat het nog gigantisch stormen ook!
Heb je mijn kaart nu al eens ontvangen of andere kaarten (van oma enz.)?
XXX -
31 Januari 2008 - 12:55
Assther:
Heeey Cynthie!!
Ik heb zojuist even wat van je berichten gelezen :) Er is weer veel gebeurd zeg! T lijkt wel een soap! Ik ben benieuwd wanneer de verdwenen 2ling broer van iemand opduikt :p
Mooie foto's zeg! Ziet er goed uit daar! En zodra ik ergens mooie verse aardbeien vind, ga ik ook die shake maken! :D:D
Veel plezier nog, dikke kus Assie -
13 Februari 2008 - 18:20
Galed:
Heey Sieeeee...
Ik weet niet of je het al door gekregen had maar Tamara is 23 januari bevallen van een dochter Julie.
Beetje late reactie ahummm maar beter laat dan nooit..
Mis je je grote broer al een beetje?
Zit je nog steeds zwaar aan die mixies daar haha :P.
Je kan gelijk door naar de breider ik heb ze vanmiddag al gebeld whahahaha :P.
Nou G2thaAled mist jou wel hoor.
Kom maar weer veilig thuis en dan gaan weer broer zusje dingen doen. En NIET shoppen want dan moet ik er de hele dag voor uittrekken...
Naja ik spreek je.....
XxxxxxxxxxxxxX G -
16 Februari 2008 - 09:14
Mama:
Hai schat, ik vergeet elke keer te vertellen dat Anil(van Gilbert weet je wel) ook een eigen schip heeft! Hoe groot etc weet ik niet, maar het schip is ongeveer een half jaar oud en is gekocht ergens in het buitenland. Hij heeft haar zelf naar Nederland gevaren. Dit was zijn grootse wens. Leuk hé! -
02 Maart 2008 - 13:02
Paps & Karin:
hee cynthia, regent het nog steeds, je bent een beetje gestopt he met je belevenissen, wat jammer ik ben heel beneiuwd waar je nu bent???? laat je weer eens wat van je horen xxx